Købenshavn S

Kunstnere fra 2300 København S. Området omfatter områderne Sundby Øst, Sundby Vest, Islands Brygge og Ørestaden.

Marina Rubini Rordam

Marina Rubini Rordam Aka @marina_scissorhands arbejder med collager. Med saks og lim opstår hendes collager og småskulpturelle makreldåser i ca. 90% genbrugsmaterialer.

Ilse Whitehead

Whitehead arbejder med billedkunst, pastel på lærred og papir. Naturen er et fast tema. Den repræsenteres fx. ved landskaber, træer, fugle og blomster - og i værkerne kan læses livskraft og forgængelighed. Whitehead arbejder med både lyse og mørkere pastelskalaer i sine værker.

Joachim Knop

Mangeårig kunstner bosat i Ørestad. I sin billedkunst arbejder Joachim med modsætningspar. Akvarelfarven overfor tuschen. Lange skærende diagonaler og bløde runde former. Kraftfulde former i billedets centrum og ”pauserne” i form af en strimmel sandstrand eller horisontlinjen øverst i billedet. Der er en ofte voldsom kontrast mellem stille passager med meget lidt maling på penslen og kraftige ekspressive passager hvor malingen er påført med hidsige og stærke penselstrøg.

Hege Karoliussen

Hege bor og arbejder i Ørestad og tegner med pastel og farveblyanter på papir.

Hege er optaget af livets skrøbelighed og den fine balance der eksisterer mellem os og naturen, os mennesker imellem og i vores daglige væren og gøren. I de farverige portrætter leges der med kontrasten mellem styrke og skrøbelighed, livet og døden.

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon
Email icon
YouTube icon

Om Localarte

Partnerskab
Privatlivspolitik

CVR DK-3717 2510
Italiensvej 56
2300 Kbh S