Skal vi indgå samarbejde om udstillingsprojekter?

Udover at skabe forbindelse mellem lokale kunstnere og lokale udstillingssteder, så indgår vi erhvervs-, institutionelle- og sociale partnerskaber om projekter der munder ud i  udstilling af lokal kunst.

Eksempler på partnerskaber:

Erhvervspartnerskab: Du repræsenterer en erhvervsforening og er interesseret i at dine foreningsmedlemmer profilerer sig lokalt. Gennem et partnerskab kan vi sammen arbejde for at skabe projekter hvor lokale kunstnere kommer ud lokalt - og du og dine medlemsforeninger bliver en del af og får glæde af projektet.

Sociale partnerskaber: Hvis du som organisation har et socialt sigte, så indgår vi i et partnerskab, hvor din målgruppe bliver repræsenteret i udstillingsaktiviteter vi går sammen om.  

Institutionelle partnerskaber: Hvis du er institutionel organisation, indgår vi gerne aftaler om særudstillinger, baseret på lokale kunstnere. Med et institutionelt partnerskab overlader du en del af forpligtelserne for aftaler om indhentning og formidling af kunst til LocalArte. Til gengæld så får du glæde af vores altid opdaterede netværk af lokale kunstnere.

Partnerskab med foreninger: Hvis du repræsenterer en kunstforening eller anden forening, som ønsker at udstille lokal kunst, så taler vi gerne med dig, og hjælper med udstillinger baseret på lokale kunstnere. Hvis du ønsker en tematiseret udstilling, så lad os også tale om det.

Kontakt os på kontakt@localarte.dk

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon
Email icon
YouTube icon

Om Localarte

Partnerskab
Privatlivspolitik

CVR DK-3717 2510
Italiensvej 56
2300 Kbh S