Gratis abonnement for lokale kunstnere

Som kunstner er der meget du skal nå. Men glem ikke dit lokalområde!

  • Du kan opnå salg af din kunst til lokale købere

  • Lokale kunstinteresserede vil følge dig, fordi du er kunstner i deres område

  • Du indgår i en gruppe lokale kunstnere, som bliver  del af lokale initiativer gennem LocalArte

LocalArte hjælper med at sælge dig, som lokal kunstner. Så kan du bruge mere tid på at fremstille kunst.

Vi matcher kunstnere med lokale udstillingssteder og tilbyder lokale pop-up gallerievents hvor du kan deltage. De deltagende udstillingssteder har taget et aktivt valg om at støtte den lokale kunst ved at vælge hvilke kunstnere de ønsker at have hængende hos dem.

Betingelser for din deltagelse i kunstkarruseller og pop-up gallerievents vælger du selv ud fra vores Freemium-abonnementsmodel. Som navnet antyder, så er din deltagelse som basis gratis for dig.

Abonnement til kunstner

Når din kunst bliver matchet til behovene hos et lokalt udstillingssted,  så kan du vælge at deltage i en kunstkarrusel. I en kunstkarrusel bliver du en af en række kunstnere som sendes i rotation på det enkelte udstillingssted i et år. Abonnementet du tegner starter som Freemium (gratis) og slutter i en betalingsmodel hvor du kan tilkøbe forskellige serviceydelser eller deltagelse ved pop-up gallerievents. Alt efter valget af abonnement tilbyder vi alt fra aftaler til afhentning, transport og ophængning på udstillingssteder. Der bliver desuden lavet informationsmateriale om dig, som indgår i vores displayløsninger. Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores  abonnementsmodel.

Kontakt os for at høre mere

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon
Email icon
YouTube icon

Om Localarte

Partnerskab
Privatlivspolitik

CVR DK-3717 2510
Italiensvej 56
2300 Kbh S