Om LocalArte

Missionen for localArte er at styrke kunsten lokalt!

Hos LocalArte tror vi på at dannelse til kunst også skal komme nedefra. Idræt er stærkt rodfæstet lokalt. Det samme skal kunstudøvelse være.

Kunst bliver først rigtig demokratisk når alle tør tale om, have en holdning til - og i sidste ende deltage i det at arbejde kunstnerisk. Når samtale og udøvelse er forbeholdt de få så mangler kunsten forankring og bliver elitær. Når det sker går vi glip af et væsentligt sprog for den enkelte og for dannelse af os som borgere i samfundet.  

I LocalArte vil vi arbejde for at synliggørelse og samtale om kunst bliver lokalt og bredt forankret. Samtidig anerkender vi naturligvis betydningen af og behovet for en højt specialiseret faglig samtale.

Localarte bygger bro mellem lokale kunstnere og visning af deres værker i samarbejde med butikker, institutioner og virksomheder. LocalArte arbejder desuden i lokale netværk og skaber partnerskaber samt indgår i projekter til gavn for lokale kunstnere.

Virksomheden er startet af Kenneth Majkjær Mikkelsen, som har arbejdet med public relations og kommunikation indenfor idrætssektoren i funktioner som redaktør, kommunikationschef og direktør.

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon
Email icon
YouTube icon

Om Localarte

Partnerskab
Privatlivspolitik

CVR DK-3717 2510
Italiensvej 56
2300 Kbh S